Incendiu de amploare în sectorul 2 din Capitală

Sunt afectate mai multe proprietăți, case și anexe, pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

Foto: Pixabay.com

Un incendiu puternic s-a produs duminică, la 7 dimineața, în sectorul 2 , în zona Colentina, din Capitală. Flăcările au cuprins peste șase case în sectorul 2, potrivit ziare.com.

O femeie de 95 de ani a fost scoasă dintr-una dintre casele afectate de flăcări și i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele informații, un incendiu de proporții a izbucnit duminică, la 7 dimineața, în sectorul 2 al Capitalei, în zona Colentina. Peste șase case au fost cuprinse de flăcări, iar intervenția pompierilor sosiți la fața locului a fost îngreunată de lipsa apei. Pompierii nu au avut, inițial, acces la hidranți pentru a stinge focul. După mai multe eforturi, pompierii au găsit apă pentru a putea stinge incendiul.

Potrivit informațiilor transmise de ISU București, sunt afectate mai multe proprietăți – case și anexe – pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

”Au fost alertate în mod progresiv 12 autospeciale de stingere. O persoană în vârstă de 95 ani a fost asistată medical de echipajul SMURD. Acționăm pentru stingere de la înălțime folosind autoscara, respectiv de pe două străzi folosind dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apă și spumă. Alimentarea se realizează de la hidranții stradali, care prezintă o presiune scăzută din cauza cantității mari de apă utilizată, respectiv din alte surse din apropiere”, au anunțat pompierii de la ISU București. Cauza probabilă a incendiului ar fi fost o țigară aprinsă.

Incendiu la Dino Parc Râșnov