Fetița accidentată în București de adolescentul fără permis a rămas fără un picior

După operația de replantare au apărut complicații care îi puneau viața în pericol

Operatie
Operatie sursa pixabay

Fetița de 7 ani accidentată de adolescentul de 17 ani a rămas fără un picior. Spitalul „Grigore Alexandrescu” a anunțat, marți dimineață, că, la câteva ore de la operația de replantare au apărut complicații care îi puneau viața în pericol, astfel că s-a decis îndepărtarea membrului inferior afectat. Fetița este în stare stabilă, intubată și ventilată mecanic. Fetița de 7 ani accidentată de adolescentul de 17 ani a rămas fără un picior, potrivit g4media.ro.

Spitalul „Grigore Alexandrescu” a anunțat, marți dimineață, că, la câteva ore de la operația de replantare au apărut complicații care îi puneau viața în pericol

Astfel că s-a decis îndepărtarea membrului inferior afectat. Fetița este în stare stabilă, intubată și ventilată mecanic. Astăzi starea fetiței este stabilă, ușor ameliorata față de ieri. Este in continuare intubata și ventilata mecanic”, a comunicat spitalul.

Fetiţa de 7 ani rănită în accidentul produs duminică seară în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, din Capitală, a ajuns la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” cu cvasiamputatie de picior, de la nivelul coapsei

Membrul i-a fost replantat inițial în urma unei operaţii care a durat 9 ore. Autorul accidentului produs duminică seară, în București, în urma căruia un băiețel de 9 ani a murit și o fetiță de 7 ani a rămas fără un picior are 17 ani și nu are carnet de conducere, a anunțat Poliția Rutieră. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pompierii din România vor interveni la lichidarea incendiilor de vegetație din Grecia