Primul parfum pentru câini lansat de casa italiană Dolce&Gabbana 

Parfumul poartă semnătura maestrului parfumier Emilie Coppermannn.

Ciine
Ciine sursa foto pixabay

Celebra casă italiană de produse de lux Dolce & Gabbana a prezentat primul său parfum pentru câini, potrivit digi24.ro.

Inspirat de Fefé, câinele lui Domenico Dolce și Guilherme Siqueira, parfumul poartă semnătura maestrului parfumier Emilie Coppermannn.

Parfumul a fost realizat sub supravegherea specialiștilor care studiază comportamentul animalelor și este certificat în conformitate cu protocolul Safe Pet Cosmetics, singurul protocol care aplică aceleași standarde precum cele pentru produsele cosmetice destinate oamenilor. Însoțit de prietenii săi blănoși, animalul pozează ca un actor de film într-un trailer demn de Hollywood. Industria îngrijirii animalelor de companie este în plină expansiune.

Se preconizează că piața va ajunge la 236,2 miliarde de dolari până în 2030, conform previziunilor companiei americane de cercetare de piață Grand View Research Inc

Acest lucru demonstrează o schimbare semnificativă în modul în care ne îngrijim animalele de companie. Astăzi, proprietarii de animale de companie investesc într-o gamă largă de produse, de la suplimente alimentare la haine de firmă și gadgeturi high-tech, pentru a asigura sănătatea și bunăstarea animalelor. La Rare Beauty, de exemplu, printre rujuri și alte produse de îngrijire a pielii , produce jucării în formă de farduri de obraz. La Ouai, un brand american de îngrijire a părului, șamponul pentru oameni vine cu o versiune pentru câini, în timp ce Dolce & Gabbana tocmai a prezentat, la 1 august, primul său parfum pentru câini.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a murit la vârsta de 77 de ani