Tânăr reținut preventiv pentru tâlhărie și viol

Incidentele au avut loc într-o sală de jocuri de noroc

arest
arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv după ce a violat angajata unei săli de jocuri de noroc şi apoi a furat banii din seiful societăţii comerciale, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, lucrători ai Poliţiei Municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani

Acesta este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată.

„La data de 2 august a.c., în jurul orei 05.45, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Mangalia şi, prin ameninţări, ar fi comis acte de agresiune sexuală asupra angajatei societăţii comerciale. Ulterior, ar fi sustras din seif 2.100 de lei, părăsind, ulterior, locul faptei”, a transmis IPJ Constanţa. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat, fiind reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ. Ulterior, judecătorii au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Joi începe sesiunea de toamnă a Bacalaureatului