Incendiu puternic în localitatea Afumați

20 autospeciale de stingere au intervenit la fața locului

Un incendiu violent a izbucnit la un depozit din localitatea Afumaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), potrivit ziare.com,

Pentru lichidarea incendiului au intervenit 20 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi în sprijin o ambulanţă SABIF.

„În acest moment incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de fum pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare”, au transmis reprezentanţii ISUBIF. Conform aceleiaşi surse, nu au fost înregistrate victime. „Datorită posibilităţilor de propagare a incendiului la întreaga suprafaţă a halei (2000 mp), precum şi la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Acţionează în total 18 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detaşamentul Special de Salvatori şi două echipaje de prim ajutor”, au transmis reprezentanţii ISUBIF.

Polițistul din cazul Raisa condamnat definitiv la închisoare cu executare, s-a predat