Dani Mocanu, implicat într-un accident rutier

Mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un cal

Dani Mocanu (captură video)

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier neobișnuit, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un cal, potrivit stiripesurse.ro.

Incidentul a avut loc în circumstanțe încă neclare, iar artistul a postat imagini de la locul accidentului pe rețelele sociale.

„Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva. Cel mai ghinionist om, asta este”, a declarat Dani Mocanu într-un videoclip distribuit pe TikTok sâmbătă, exprimându-și frustrarea și față de eveniment. În filmarea postată, se pot observa un bolid de lux avariat, alături de o ambulanță SMURD, mașini ale Poliției și pompierilor, semn că accidentul a necesitat intervenția de urgență a autorităților. Accidentul s-ar fi produs după ce un cal ar fi apărut brusc pe carosabil, iar impactul nu a mai putut fi evitat. În momentul de față, nu se știe exact ce s-a întâmplat cu animalul și nici dacă Dani Mocanu era la volanul mașinii sau doar pasager.

Cu toate acestea, este cert că manelistul a scăpat nevătămat din accident.

Acesta nu este primul incident rutier în care este implicat Dani Mocanu anul acesta. În luna iulie, artistul a fost prins circulând cu o viteză de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de 130 km/h și fără a avea documentele necesare asupra sa. În urma acestui incident, a fost sancționat cu o amendă de 2.475 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. Momentan, nu se cunoaște exact data producerii accidentului cu calul. Dacă acesta a avut loc după suspendarea permisului și dacă manelistul se afla la volan, atunci Dani Mocanu ar fi condus fără drept. Autoritățile urmează să clarifice situația în perioada următoare.

Rezervele de apă ale României, reduse din cauza caniculei