Trei persoane reţinuţe preventiv pentru agresarea unui bărbat

El a fost urcat cu forţa într-o maşină

Politist
Politist sursa foto pixabay

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Dolj, pentru 24 de ore, după ce au agresat un altul şi l-au urcat cu forţa într-o maşină. Victima a fost abandonată pe o stradă, iar apoi autoturismului a fost blocat în trafic de poliţişti, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că trei bărbaţi, de 24, 43 şi 45 de ani, toţi din Craiova, au fost reţinuţi pentru agresiune

”Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi de 43 şi 45 de ani şi un tânăr de 24 de ani, toţi din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. În dimineaţa zilei de 19 august, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie de 55 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, pe strada 22 Decembrie, din localitate, este un scandal în desfăşurare”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ei au adăugat că la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, însă nu a mai fost găsită nicio persoană.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict, un bărbat de 46 de ani, din Craiova, ar fi fost agresat fizic şi introdus cu forţa într-un autoturim, care ulterior s-a deplasat într-o direcţie necunoscută”, a precizat sursa citată. Poliţiştii au instituit filtre rutiere în Craiova, iar în scurt timp maşina respectivă a fost identificată în trafic şi oprită pe Aleea Bechetului.

În autoturism au fost găsiţi trei bărbaţi de 24 de ani, 43 de ani şi 45 de ani, toţi din Craiova, care au fost duşi la poliţie pentru audieri. Anchetatorii au stabilit că în dimineaţa de luni, cei trei au mers la locuinţa bărbatului de 46 de ani, din Craiova, iar în urma unor discuţii contradictorii l-au agresat, l-au introdus în autoturism şi apoi l-au abandonat pe strada Bucovăţ din Craiova. Cei trei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventiva.

O nouă ediţie a programului social „Litoralul pentru toţi” începe pe 1 septembrie