Tânăr reţinut preventiv pentru agresarea unui bătrân

Incidentul a avut loc în județul Olt

arest
arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Olt, pentru 24 de ore după ce a agresat un bărbat de 69 de ani, potrivit stiripesurse.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că un tânăr de 25 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, la data de 26 august, în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, într-o societate comercială, din comuna Ianca, judeţul Olt. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Corabia, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat, de 69 de ani, din localitatea Corabia, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr de 25 de ani, din comuna Ianca, judeţul Olt”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

O nouă ediție a programului„Noaptea Muzeelor la Sate” are loc sâmbătă în 31 de judeţe