Conflict între două grupări rivale, la Timișoara

Trei persoane au fost transportate la spital

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un conflict puternic a izbucnit, luni seară, pe o stradă din Timişoara, trei persoane fiind duse la spital şi, mai multe la audieri la Poliţie, potrivit ziare.com.

La data de 2 septembrie, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgentă 112 cu privire la faptul că pe strada Martir Ioan Ciordaş din municipiu, are loc un scandal între mai multe persoane.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că pe fondul unor discuţii contradictorii, între mai multe persoane, bărbaţi şi femei, a izbucnit un conflict spontan, aceştia lovindu-se reciproc. Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a transmis, luni seară, IPJ Timiş.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, în urma conflictului.

”În urma intervenţiei forţelor de ordine, conflictul a fost aplanat de îndată, la sediul poliţiei fiind conduse mai multe persoane în vederea audierilor, urmând ca la finalizarea acestora sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara să stabilească întreaga situaţie de fapt şi să se dispună măsurile legale”, a mai precizat IPJ Timiş. De asemenea, poliţiştii au subliniat că alte persoane sau forţe de ordine nu au fost rănite.

Suedia recomandă interzicerea accesului la telefoane pentru copiii cu vârsta mai mică de 2 ani