Poliţist din Sibiu reținut pentru agresarea unui șofer în trafic

Polițistul de la trupele speciale a intrat în conflict la o benzinărie din orașul Cisnădie cu un tânăr șofer care conducea un autoturism Opel.

Politist
Politist sursa foto pixabay

Poliţistul din Sibiu care a lovit un şofer cu pumnii şi picioarele, într-o benzinărie, a fost reţinut pentru 24 de ore, a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Teodora Iacob, potrivit stiripesurse.ro.

Polițistul de la trupele speciale, în vârstă de 39 de ani, se afla în timpul liber, la volanul unei autoutilitare, când a intrat în conflict, duminica trecută, la o benzinărie din orașul Cisnădie, cu un tânăr șofer care conducea un autoturism Opel.

„Suspectul a coborât din autoutilitară şi s-a îndreptat spre autoturismul persoanei vătămate, lovindu-l cu piciorul drept în zona capului, prin geamul deschis al portierei. Ulterior suspectul a continuat să lovească persoana vătămată cu pumnii în zona feţei. Persoana vătămată a încercat să deschidă portiera autoturismului, fiind blocat de suspect. Suspectul s-a împins în portieră cu genunchiul, ceea ce a condus la distrugerea portierei”, conform IPJ Sibiu.

În cursul nopţii trecute, polițistul a fost audiat şi procurorul de caz a dispus măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat că poliţistul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Polițist din Olt anchetat după ce ar fi încercat să sustragă o probă într-un dosar