Accident grav în județul Bihor

11 persoane au fost transportate la spital, trei în stare gravă

SMURD
SMURD

11 persoane au ajuns la spital, dintre care trei în stare gravă după ce un microbuz s-a ciocnit violent cu un autoturism în care circulau trei persoane, pe un drum din Bihor, potrivit ziare.com.

Primele date de la faţa locului arată că trei dintre cei implicaţi sunt răniţi grav, una dintre victime fiind inconştientă.

Printre acestea se numără o adolescentă de 17 ani care se afla în autoturismul implicat în accident. Persoana în stare de inconştienţă este un bărbat de aproximativ 25 ani, şoferul autoturismului. ”Au fost mobilizate imediat, echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie, autospeciala de descarcerare, ambulanţa SMURD a subunităţii, autospeciala de transport persoane şi victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, medic de urgenţă şi 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Salvatorii intervin pentru descarcerarea celor 3 persoane aflate în autoturismul avariat. Una dintre victimele încarcerate este în stare de inconştienţă”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

Sabie veche de 3.000 de ani, descoperită într-o pădure din România