Randi, prima declarație după ce a fost depistat sub influența drogurilor la volan

El a refuzat testarea care se face pe loc deoarece ar lua foarte multe suplimente și ceaiuri

Randi
Randi sursa foto Wikipedia

Cântărețul Randi (Andrei Ropcea) a susținut într-o reacție privitoare la faptul că a fost depistat sub influența drogurilor la volan că a refuzat testul rapid deoarece consumă ceaiuri și suplimente, potrivit.cancan.ro. Andrei Ștefan Ropcea (n. 23 mai 198 cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei.

Medicii de la INML au confirmat că Randi a consumat cocaină și canabis

„Am fost oprit, am refuzat să fac testul care se face pe loc pentru că iau foarte multe suplimente, beau tot felul de ceaiuri. Chestiile astea se mai încurcă uneori. Mai ies și false. Eu am cerut analiza de sânge. Am fost sfătuit să nu comentez foarte mult acum pentru că artiştii mai spun şi lucruri trăsnite. Ancheta este în curs de desfăşurare, avocaţii mei o să se ocupe de asta dacă o să fie nevoie. Eu sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează. Nu sunt panicat”, a declarat artistul.

Cunoscutul artist Randi se află în centrul unei anchete penale după ce a fost depistat la volan sub influența substanțelor interzise.

Potrivit expertizei medico-legale, s-a confirmat prezența cocainei și a canabisului în sângele său. În acest caz, ancheta este în desfășurare, iar pe numele lui Randi s-a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Până când ancheta se va sfârși, Randi are permisul suspendat.

„În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis Poliția Ilfov.

Bătrân din Argeș accidentat mortal de un șofer băut