Bărbat lovit cu bestialitate cu ciocanul, în București

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un bărbat a fost agresat cu bestialitate în apropierea Capitalei, fiind lovit inclusiv cu un ciocan, mai mulți suspecți fiind căutați în urma acestei agresiuni. Conflictul a fost surprins de o cameră de supraveghere din acea zonă, potrivit digi24.ro.

Pe imagini se vede clar cum mai mulți indivizi îl lovesc în zona capului pe tânărul în vârstă 29 de ani până când acesta cade la pământ

Imediat, martorii din zonă au sunat la 112 și au anunțat Poliția. Victima a fost dusă la spital, unde inițial, a spus că s-ar fi autoaccidentat. Din cauza rănilor extrem de grave medicii au avut anumite suspiciuni și tocmai de aceea au și anunțat Poliția. Dosarul penal înregistrat a fost inițial pentru loviri și alte violențe, dar ulterior încadrarea a fost schimbată în tentativă de omor. Acest lucru înseamnă că viața bărbatului a fost pusă în pericol din cauza rănilor existente. Conflictul ar fi fost unul spontan și a durat câteva minute. Acum polițiștii încearcă să-i identifice pe agresori pentru a-i trage la răspundere și pentru a afla de la ce a pornit totul.

Mii de ouă şi zeci de kilograme de carne, retrase de la vânzare