Popescu Piedone, candidatul PSD la Senat în județul Giurgiu, critici dure la adresa administrației locale liberale

Popescu Piedone acuză faptul că banerele competitorilor politici sunt distruse și furate sub ochii autorităților "liberale"

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PSD la Senatul României în județul Giurgiu, acuză faptul că în urmă cu 25 de ani, PNL îl recruta pe fostul primar al municipiului Giurgiu, printr-un șantaj judiciar. Potrivit lui Popescu Piedone, odată cu retragerea acestuia, „liberalii” aproape au dispărut din județ.

Popescu Piedone: Acum 4 ani, tot prin șantaj, au forțat zeci de primari social-democrați să treacă la ei, amenințându-i cu tăierea fondurilor guvernamentale.

Potrivit lui Popescu Piedone, astăzi, banerele competitorilor politici sunt distruse și furate sub ochii autorităților „liberale”. ” Pentru toate astea, dar și pentru că Județul Giurgiu mi-a fost vecin în ultimul mandat de primar, pentru că îi cunosc locuitorii cinstiți și harnici, am decis să vin alături de Marian Mina și de echipa PSD, pentru a reda oamenilor de aici onoarea, demnitatea și curajul! Așa cum mă știți, de peste 30 de ani, sunt alături de toți cei simpli, de cei necăjiți, de cei pe care nu îi ascultă nimeni și în numele cărora nu vorbește nimeni!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Eu am să o fac! Îi voi reprezenta în Senatul României și voi fi vocea lor în Parlament!

Popescu Piedone promite că până atunci, va scoate la iveală abuzul și tirania celor care, după ce i-au „pricopsit”, 20 de ani, cu președinți „de dreapta”, mint în continuare și vor să țină oamenii cu capul în pământ, ca niște vătafi stăpânitori pe viețile și sufletele lor. „Împotriva lor, a obrăzniciei, tupeului și aroganței cu care ne tratează, candidez pe lista PSD la alegerile din 1 decembrie și îl susțin pe Marcel Ciolacu la cea mai înaltă funcție în stat. Pentru că România să aibă un președinte echilibrat, decent și apropiat de români! Rămân al Dumneavoastră! Cu dragoste și respect, (încă) Primarul Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Piedone: Mesaj de mobilizare pentru giurgiuveni