Femeie lovită pe o trecere de pietoni din Arad

Ea a fost lovită în viteză de o mașină care nu oprește

Trecere de pietoni
Trecere de pietoni sursa foto pixabay

Imaginile șocante cu momentul în care o femeie care traversa pe o trecere de pietoni este lovită în viteză de o mașină care nu oprește au fost publicate miercuri, 16 octombrie, de IPJ Arad, potrivit ziare.com.

Polițiștii speră că pot obține informații cu privire la mașina sau la șoferul implicat în accident.

Femeia de 31 de ani a fost lovită din plin pe o trecere pentru pietoni din Arad, în dimineața zilei de vineri, 11 octombrie. Victima traversa Calea Aurel Vlaicu, pe ploaie. „La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au fost informaţi de personalul Spitalului Judeţean Arad, despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, la secţia U.P.U., a fost internată o femeie de 31 de ani. Primele cercetări au relevat că, în jurul orei 7:20, în timp ce victima traversa Calea Victoriei pe trecerea de pietoni, a fost accidentată de un autoturism, care, în urma impactului, şi-a continuat deplasarea”, a transmis IPJ Arad.

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz. „Dacă aveţi informaţii care ar putea duce la identificarea autoturismului şi/sau conducătorul vehiculului, vă rugăm să vă adresaţi poliţiei rutiere, la telefon 0257207135”, a mai transmis sursa citată. Accidentul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere chiar în colțul superior din dreapta al filmării.

Sucevean băut și fără permis, prins transportând cu tractorul lemne furate