Popescu Piedone, mesaj pentru părinții din Sectorul 5: Copiii dumneavoastră vor beneficia în continuare de proiecte de tip școală după școală!

Complexul Multifuncțional Sfântul Andrei, instituție subordonată Consiliului Local al Sectorului 5, va susține în regim propriu, în perioada 01.01.2025 – 31.08.2025, inclusiv în vacanțele școlare, proiectul "Din inimă pentru copiii noștri".

Educația copiilor rămâne o prioritate pentru Primăria Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone a anunțat că perioada de susținere a proiectului Academia copiiilor, finanțat de la bugetul local, se va finaliza la data de 31 decembrie.

Popescu Piedone: ATENȚIE, copiii dumneavoastră vor beneficia în continuare de proiecte de tip școală după școală!

Potrivit lui Popescu Piedone, Complexul Multifuncțional Sfântul Andrei, instituție subordonată Consiliului Local al Sectorului 5, va susține în regim propriu, în perioada 01.01.2025 – 31.08.2025, inclusiv în vacanțele școlare, proiectul „Din inimă pentru copiii noștri”.

Proiectul este destinat unui număr de 650 de elevi de nivel primar, ce provin din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Sectorul 5.

„Dragi copii, dragi părinți, Așa cum v-am obișnuit, sunt un om direct, care spune lucrurilor pe nume. Motiv pentru care vreau să lămuresc câteva aspecte importante pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră. Pentru a pune capăt zvonurilor și speculațiilor, vă spun că perioada de susținere a proiectului Academia copiiilor, finanțat de la bugetul local, se va finaliza la data de 31.12.2024. Însă, ATENȚIE, copiii dumneavoastră vor beneficia în continuare de proiecte de tip școală după școală!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Vă invit să fiți partenerii autorităților administrației publice locale din Sectorul 5

„Să credeți în inițiativa noastră, pentru că, împreună, fără alt intermediar, să scriem istoria unor servicii eficiente, responsabile și credibile, destinate unui număr cât mai mare de copii, evitând fragmentarea finanțării în proiecte de mică anvergură! De asemenea, vă informez că beneficiați de prioritate la înscrierea în proiectul Din inimă pentru copiii noștri! Cu cele mai bune gânduri, Cristian Popescu Piedone”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.