Amendă pentru deșeuri de construcții abandonate pe plaja din Constanța

Un constănțean a fost amendat cu 30.000 lei

Un constănțean care a confundat plaja din oraș cu o groapă de gunoi s-a ales cu o amendă mare, au anunțat autoritățile locale marți. Pe lângă amenda uriașă, poliția locală a confiscat și mașina utilizată la transportul deșeurilor de construcții aruncate pe plajă, potrivit ziare.com.

Gestul de a folosi plaja din Constanța drept groapă de gunoi i-a adus constănțeanului o amendă de 30.000 lei.

„În urma informaţiilor şi a imaginilor apărute în mediul online, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală au identificat o persoană care a aruncat deşeuri provenite din lucrări de construcţie pe plaja din municipiul Constanţa, în capătul străzii Belvedere. Persoana în cauză a fost interceptată şi sancţionată contravenţional cu amendă de 30.000 de lei. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârşirea contravenţiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Municipiul Constanţa este monitorizat în permanenţă atât prin sistemul de supraveghere, cât şi de poliţiştii locali.

„Vă rugăm să reţineţi că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecinţelor. Pentru a evita aceste situaţii neplăcute, vă recomandăm să respectaţi prevederile legale privind gestionarea deşeurilor şi să predaţi deşeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcţie, care nu necesită autorizaţie de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanţa”, se mai spune în comunicat.

Femeie din Cluj, moartă în urma unui incendiu