Poliţist mort după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un polițist s-a sinucis, în noaptea de miercuri spre joi, în București. Acesta a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 3. La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 13 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3, potrivit stiripesurse.ro.

”La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 13 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3.

Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, în vârstă de 23 de ani”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei. Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a constatat decesul persoanei. ”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliţie. De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident. S-a procedat la asigurarea şi delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri”, a mai transmis sursa citată.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă

Persoana în cauză este un bărbat, în vârstă de 23 de ani. Un echipaj SMURD sosit la adresă a constat decesul acesteia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliție. De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest incident. S-a procedat la asigurarea și delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Norvegia impune o limita de vârstă minimă mai mare pentru accesul la rețelele sociale