Româncă declarată dispărută în țară, găsită moartă în Germania

Soțul femeii este principalul suspect al crimei

Arest
Arest sursa foto pixabay

O femeie în vârstă de 37 de ani din județul Dolj, dispărută în Germania în luna octombrie, a fost găsită îngropată în pădurea din marginea Berlinului. Autoritățile germane au stabilit că a fost omorâtă de soțul său, un bărbat de 32 de ani, potrivit g4media.ro.

Bărbatul a fost dat în urmărire internațională și a fost ulterior reținut în România, urmând să fie extrădat în Germania

El este principalul suspect în acest caz, fiind emis un mandat european de arestare în numele său. Femeia plecase în septembrie în Germania, iar la începutul lunii octombrie, a fost dată dispărută chiar de către socrul ei. Ancheta a dovedit că ea ar fi fost omorâtă în urma unui conflict cu partenerul său în seara de 13 octombrie. Bărbatul s-a întors în România la scurt timp și este acuzat acum de autoritățile germane de omor.

Femeia a fost găsită de autoritățile din Germania la periferia Berlinului, îngropată.

”În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă. Schimbul de date și informații a fost realizat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, beneficiind de sprijinul nemijlocit al Biroului atașatului de afaceri interne din Berlin„, anunță autoritățile române.

Poliţist mort după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc