Popescu Piedone: Pentru prima dată în județul Giurgiu o să încerc să implementez unitatea, indiferent de culoarea politică, care să se canalizeze în favoarea cetățeanului

Popescu Piedone a participat la depunerea jurământului de către edilul comunei Singureni

Politica făcută în favoarea cetățeanului, indiferent de culoarea politică, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, candidatul pe listele PSD la Senatul României pentru județul Giurgiu, cu ocazia învestirii în funcție a primarului comunei Singureni. Popescu Piedone, prezent la ședința de învestire a noului Consiliu Local și a depunerii jurământului de către edilul comunei, a subliniat faptul că Singureni este o primărie extrem de mică și de săracă, casele nefiind racordate la rețeaua de gaze naturale. ” Unul din proiectele mele și ale deputatului Mina va fi atragerea de fonduri pentru instalarea rețelei de gaze naturale”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Cetățenii s-au săturat de dispute politice și de certuri, vor fapte

„Eu votez sigur cu Marcel Ciolacu la președinția României dar nu știm niciodată cum se va termina și cum va fi viitoarea guvernare. Pentru prima dată în județul Giurgiu o să încerc să implementez unitatea, indiferent de culoarea politică, care să se canalizeze în favoarea cetățeanului. Senatorul Popescu Piedone și deputatul Mina sunt alături de dumneavoastră, domnule primar”, i-a transmis Popescu Piedone, primarului comunei Singureni.

Popescu Piedone: ” Încă un primar pe care cetățenii comunei Singureni nu l-au lăsat repetent”

” În 4 mandate ați făcut şcoala primară, liceul şi facultatea, domnule primar! Doctoratul, domnule primar, în administrația locală, vi l-au oferit cetățenii comunei Singureni, pentru prestația dumneavoastră de primar ales. Nu-i dezamagiți! Ca senator al României, vă voi monitoriza, dar vă voi şi ajuta Viitorul dumneavoastră de încredere, Viitorul dumneavoastră de încredere, Cristian Popescu Piedone”, a transmis Cristian Popescu Piedone.