Popescu Piedone, mesaj pentru locuitorii județului Giurgiu: „Acum, om bun, merg în Senatul României să fac treabă pentru județul Giurgiu!

Popescu Pedone a afirmat că el face doar politica cetățeanului și muncește în interesul cetățeanului!

Cristian Popescu Piedone, candidatul PSD pentru Senatul României în județul Giurgiu, are un mesaj pentru locuitorii județului.

Popescu Piedone: Te salut, om bun! Sunt Piedone! De 32 de ani, fac politica cetățeanului și muncesc cu folos pentru comunitățile care au încredere în mine!

Potrivit lui Popescu Piedone, atunci când cetățenii sectoarelor 4 și 5 i-au întins mâinile și l-au primit în casele lor, a muncit cum a știut și a lăsat în urma lui respect, belșug, mândrie, și bucurie. „Acum, om bun, merg în Senatul României să fac treabă pentru județul Giurgiu! Voi fi vocea ta în Parlamentul țării! Voi fi umbrela ta și avocatul tău! Am fost în fiecare comună și am vorbit cu mii de oameni!

Știu bine care sunt nevoile fiecărei comunități, om bun! Este nevoie de gaze, de apă potabilă în fiecare curte, de asfalt bun pe toate drumurile, de doctori, de farmacii, de școli corect dotate și de grădinițe, de siguranță stradală și de transport public decent între toate localitățile din județul Giurgiu! „, transmite Popescu Piedone. Infrastructura corectă aduce investitori și locuri de muncă, a subliniat Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Cunosc problemele si am soluții pentru toate! Om bun, eu fac doar politica cetățeanului și muncesc în interesul cetățeanului!

Popescu Piedone a subliniat faptul că în cei 32 de ani de administrație a colaborat și a muncit alături de reprezentanții tuturor partidelor. „Performanța NU se poate face cu orgolii individuale și cu ordine de partid! Voi fi senatorul tuturor cetățenilor din județul Giurgiu! Voi lucra alături de fiecare primar, în interesul fiecărei comune! Voi pune toată experiența mea profesională în slujba comunităților locale și a Consiliului Județean Giurgiu, deopotrivă! Pornesc la drum cu Dumnezeu în suflet și cu încredere în tine, om bun! Ai și tu încredere în mine și votează-mă să muncesc pentru tine! Cu respect, Cristian Popescu Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Pentru prima dată în județul Giurgiu o să încerc să implementez unitatea, indiferent de culoarea politică, care să se canalizeze în favoarea cetățeanului