Vlad Popescu Piedone, mesaj de susținere pentru Rareș Hopincă, primarul Sectorului 2: „Vă urez mult succes, domnule primar, în această nouă etapă”

Vlad Popescu Piedone apreciază faptul că Sectorul 2 are un primar tânăr şi pregătit să muncească în interesul cetățenilor

Vlad Popescu Piedone a participat astăzi, în calitate de primar ales al Sectorului 5, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, primarul Sectorului 1, George Tuță, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și primarul în funcție al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la ceremonia de depunere a jurământului de către Rareș Hopincă, pentru mandatul de primar al Sectorului 2.

Vlad Popescu Piedone: Mă bucur că Sectorul 2 are un primar tânăr, profesionist şi pregătit să muncească în interesul cetățenilor

Potrivit lui Vlad Popescu Piedone, comunitatea de aici avea nevoie de un om capabil, care să îndrepte greșelile făcute în administrațiile trecute. „Nu mai este timp de pierdut, toate sectoarele din București trebuie să se dezvolte în același ritm! Vă urez mult succes, domnule primar, în această nouă etapă”, este mesajul transmis de primarul Vlad Popescu Piedone.

Popescu Piedone, prezent la târgul de Sfântul Dumitru din localitatea Bolintin Vale: „Aveți nevoie de o voce în Senatul României, un om care provine dintre dumneavoastră! Vreau să redăm României puterea de a zâmbi pentru viitorul ei, al copiilor și nepoților noștri!