Ciolacu vs Orban Foto credit: adevărul.ro

Zvonurile ne anunță că în cursul zilei de astăzi, cei din PNL ar avea în plan organizarea unei „serbări” pentru a marca Planul de Relansare a Economiei. Vigilent cum îl știm, Marcel Ciolacu n-a putut să ignore această informație pe care, după cum chiar acesta declară, la început a avut tendința de a o considera fake news. Cu toată „bunăvoința” lui Ciolacu, se pare că vestea are din ce în ce mai multe șanse a se dovedi reală întrucât astăzi, pe la orele 18:00, toată spuma liberală urmează să se întâlnească la Clubul Diplomaților, „petrecere” la care urmează să fie prezent și Klaus Iohannis.

„Pe 1 iulie, cele două Românii sunt perfect distanțate social: populația – cu jalea, liberalii – cu serbarea. Când colegii mei mi-au arătat pe whatsapp invitația trimisă de PNL presei, prin care anunța sindrofia exclusivistă, tip urban luxury coktail, organizată pentru a-și lansa Planul de Relansare a Economiei, am fost convins că este un fake-news”, a scris Ciolacu.

Supărarea lui Ciolacu: „Și să faci asta fix pe 1 iulie”

„Mi-am zis că e imposibil chiar și pentru Orban să facă o asemenea gafă, mai ales că invitatul special este Klaus Iohannis, instalat și cu acest prilej în postura de Godfather al Famigliei liberale. Să-l pui pe dl președinte moț peste o chermeză de lux în plină pandemie, în cel mai scump stabiliment de nunți, botezuri și cumetrii la nivel înalt din România, Clubul Diplomaților, pare a însemna că nu-i vrei deloc binele. Și să faci asta fix pe 1 iulie, în ziua când tocmai le spui românilor că nu merită alte măsuri de relaxare, ba chiar te gândești să le mai arzi niște restricții, ca să nu mai aibă vacanță – asta se numește sfidare la adresa tuturor!”, a continuat liderul PSD.

Citește și: Cataramă se face iar de râs și ne vorbește despre „binele cu forța”

#News