Clotilde Armand

Candidatul USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut un atac frontal la adresa fostului președinte al României, Traian Băsescu, după ce acesta a anunțat că se înscrie în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, din cauză că alianța forțelor de Dreapta (USR PLUS și PNL) nu au inclus Partidul Mișcarea Populară (PMP) în negocierile pentru stabilirea listelor comune de candidați la primăriile de sector, pentru că „nu vrea USR”.

„Acum, vă rog frumos să mă scuzați pentru că nu primesc notițe de la colaboratori ai fostei Securități. Cu tot respectul pentru ce a făcut bun președintele Băsescu. Reperele mele morale nu se regăsesc în actuala clasă politică. Sunt altundeva”, a postat Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Reperele morale la care face referice candidata USR la Primăria Sectorului 1 sunt criteriile de integritate enunțate de Dan Barna, între acestea și să nu fi fost colaborator al fostei securități.

Replica a venit din partea secretarului general adjunct al al PMP, Iana Constantin care i-a reamintit lui Clotild Armand că amintitele criterii de integritate, care vizează și o alianță anti PSD, nu au nicio valoare pentru membrii USR și l-a dat ca exemplu pe consilierul local al USR la Sectorul 1, Cristian Bulfon, care a trecut între timp la PSD.

„Clotilde Armand îl atacă gratuit pe Președintele Băsescu exact într-un moment în care e nevoie de înțelepciune și luciditate. Pare că toți cei din USR care îl urăsc pe Nicușor Dan încearcă din răsputeri să dinamiteze orice posibilă înțelegere. Ce-i drept, nu ar fi prima dată!

Clotilde, cred că înainte de a căuta în valiza cu amintiri cu cine și când a votat PMP, poate e bine să revii în prezent și să le spui alegătorilor ce consilieri USR și-au făcut drum către PSD. Ca să nu vorbesc în abstract, domnul Cristian Bulfon, consilier local USR, chiar în sectorul 1, a trecut cu mapa și valiza la PSD. Poate e o chestiune de compatibilitate. De la PMP, spre exemplu, sigur nu a plecat nimeni”, a mai scris Ioana Constantin pe Facebook.

Citește și: Colegii din USR-PLUS au pus-o într-o postură incomodă pe Clotilde Armand

HashtagNews.ro