Un polițist din Arizona a ales să devină tată și să schimbe viața unei copile, punând capăt abuzurilor la care acesta era supusă. Brian Zach a ajuns în presă, a devenit eroul multora și a schimbat un destin: a întâlnit-o pe micuța Kaila în martie 2018, în timpul unei misiuni.

În 2018, micuța avea doar 2 ani și era victima abuzurilor și neglijenței. Familia biologică a fost decăzută din drepturi, după 30 de luni polițistul reușind să adopte fetița ”cu acte în regulă”.

Povestea a început în urmă cu 2 ani, în luna martie, când Zach lucra ca sergent de patrulare, iar ziua de lucru a fost întreruptă de un apel: atât el, cât și colegul său au trebuit să facă verificări într-o locuință din Kingman, Arizona. Au găsit o fetiță în vârstă de 2 ani, abuzată și lovită de părinții biologici.

Am colorat, am mâncat mici gustări. M-a ținut de mână. Era un copil atât de sensibil. Când au ajuns detectivii, au luat-o și au dus-o la spital”, a povestit ofițerul potrivit goodmorningamerica.com.

Fetița, pe nume Kaila, a fost tratată la spital pentru mai multe răni rezultate din abuzul fizic. Brian Zach nu a putut rămâne indiferent, și-a făcut meseria de polițist până la capăt, depunând acuzații penale împotriva părinților biologici.

În momentul în care Kaila a intrat în familia ofițerului, continua să primească tratament pentru rănile fizice pe care le dobândise în urma abuzurilor repetate din partea propriei familii. Cu toate acestea, fetița s-a integrat rapid în noua familie:

Adopția a fost definitivă

Serviciile sociale de protecție nu au reușit să-i găsească Kailei o rudă care să aibă grijă de aceasta pe durata anchetei la care au fost supuși părinții biologici, moment în care ofițerul și soția lui s-au oferit să aibă grijă de ea.

A venit cu o cănuță de copii și o pungă de haine care nici nu i se potriveau. Chiar din a doua zi a început să-i spună soției mama sau mami. Eu am fost ”domnul” o săptămână sau două, însă când a început grădinița și-a dat seama cine este tatăl ei,” a povestit Brian Zach.

Adopția a fost definitivă în vara anului 2020, data de 18 august fiind momentul în care Kaila a devenit, în mod oficial, copilul familiei lui Brian Zach.

Am trăit fiecare săptămână fără să știm dacă se va întoarce la părinții biologici sau cât vom mai putea să avem grijă de ea. Scopul nostru a fost să avem grijă de această fetiță și să o iubim atâta timp cât ni se permitea lucrul acesta”, a mai spus ofițerul.

Arizona police officer adopts girl he consoled while working on her case

Citește și: Bianca Drăgușanu: ”Mama îmi aplica pedepse grave”

#News