Ședință cu scandal la Primăria Capitalei. Banca de 5.000 lei i-a adus lui Răzvan Nițu o invitație afară

„Vă bateți joc de noi?”, i-ar fi spus primarul general al Capitalei Nicușor Dan, directorului economic ALPAB, Răzvan Nițu, după care l-ar fi poftit afară din ședință

Ultima ședință legată de bugetul 2021 de la Primăria Capitalei de astăzi s-a lăsat cu „sânge” și „scântei”, conflictul dezvoltându-se în momentul în care directorul economic al ALPAB, Răzvan Nițu i-a spus primarului general Nicușor Dan că prețul unei bănci este de 5.000 lei, în condițiile în care Municipiul București ar avea nevoie de, nici mai mult nici mai puțin, de 3.000 de bucăți, relatează Adevărul.

Nicușor Dan, către directorul economic, în ședința organizată la Primăria Capitalei : „Vă bateți joc de noi?”

Răspunsul la „cât costă” l-a costat pe Nițu prezența la ședința de buget

Deranjat de prețul mare al unei singure bănci, primarul Nicușor Dan l-a invitat pe Răzvan Nițu să părăsească sala „în acest moment”. Potrivit unor declarații anterioare, Primăria Capitalei ar face, în acest moment, eforturi susținute în scopul economisirii finanțelor.

Răzvan Nițu, actualmente director economic al ALPAB, a fost numit șef al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în 2016. În 2017 a schimbat funcția, devenind administrator special al RADET, ulterior, potrivit sursei citate, să ocupe o serie de alte funcții de la Primăria Capitalei.

La ieșirea din ședință, acesta ar fi declarat că nu înțelege unde a greșit și că se simte bulversat din pricina invitației pe care a primit-o de la primarul general Nicușor Dan, de a părăsi sala de ședințe unde se discuta bugetul aferent anului în curs.

Citește și: Nicușor Dan salvează clădiri istorice, dar uită de frigul din apartamente

#News